menu

zondag 18.45 - 19:15 Chef Soldaat

Chef Soldaat is de leutigste soldaat van Brabant! Hij strijdt om gezelligheid tijdens carnaval en ook ons Hulster Zomercarnaval. Elk jaar brengt Chef een nummer uit en zie je ‘m tijdens veldwerk (optredens) in het land.



Naar Alle bands, artiesten en activiteiten Naar Dit zijn de bands, artiesten en activiteiten zondag 1 september '24 (Zomercarnaval)

Er was eens een jongen uit Hoeven. Hij was wel wat bezig met carnaval, met de optocht en vond de carnavalsmuziek leuk. Maar dat was het wel. Tot op een dag een brief op de deurmat lag. Deze kwam van een oude generaal. ‘Ga in strijd om gezelligheid. Zorg dat het carnavalsgevoel leeft bij jong en oud!’, stond er in de brief. Zo bedacht de jongen Chef Soldaat en het Leutige Leger, vrienden die het feest met ‘m mee verspreiden.

Inmiddels kent heel Nederland de muziek van Chef Soldaat. Tijdens de carnavalsdagen toert Chef langs tientallen cafés, pleinen en feesttenten. Verder trad Chef Soldaat o.a. op bij Zapp Kids Top 20, 3FM en het Fijnfisjenie Café.

Bekend van de krakers Feesten voor het Vaderland, In de Tank, van de Kaart, Stuiter Stormbaan en Legerjeep.

Inloggen