menu

ZONDAG OPTOCHT ZOMERCARNAVAL THEMA "LÔPE GAI AL WÈRM?"


Na Zomercarnaval en optocht in Boemeldonck(Prinsenbeek), Uulehat(Aardenburg), Rotterdam, Kruikenstad(Tilburg) en Klunen in Kielegat is het tijd voor een zomer carnavalsoptocht ism AHC De Vossen InUlst.

Thema Zomercarnaval: Lôpe gai al wèrm?

Start 15:00 uur - Stationsweg - Hulst

Route: Stationsweg - Gentsestraat - Frans van Waesberghestraat - Steenstraat - Korte Nieuwstraat - Lange Nieuwstraat - Cornelis de Vosplein - Grote Markt - Gentse straat (ontbinding) 

Grote wagens gaan op einde via Steenstraat - Grote Markt - Gentse straat (ontbinding).  

Aansluitend groot zomercarnavalsfeest op de Grote Markt met tal van feestelijke optredens en met hoofdact het Feestteam! 

Prijsuitreiking vindt plaats om 19:30uur op podium Grote Markt met oa. mooie geldprijzen voor de wagenbouwer

Klik hier voor volledig Zomercarnaval programmaTerug naar evenementen

Gegevens

Datum: 28-08-2022


Optocht Zomercarnaval 

Hoe zo dit jaar geen optocht door de Hulsterse binnenstad? Natuurlijk wel. En wel op zondag 28 augustus in samenwerking met AHC de Vossen. Dus wagenbouwers, groepen en individuelen van uit de gehele gemeente Hulst en omliggende kernen, schrijf jullie in via deze site. De reglementen en verdere uitleg die nodig is, is hier ook te vinden. Het belooft een unieke gezelligheid te worden in Hulst. Zo krijgt het Vossen Jubileumjaar een feestelijk staartje, Nie gelôôghe waor! 55 jaor! We hopen op veel enthousiasme en een grote deelname. Loopt u niet mee, kom dan vooral kijken en genieten van de carnavaleske sferen waar Hulst zo goed in is tijdens de optocht en aansluitend op de Grote Markt. Prijsuitreiking vindt plaats om 19:30 uur.

Inloggen