menu

zondag - 15.00h - Optocht Zomercarnaval thema "Lôpe gai al wèrm? - part2 "

Na het succes van het 1e Zomercarnaval tijdens de Vestingfeesten'22 in Hulst komt er een feestelijk vervolg. Lôpe gai al wèrm? - part 2. Zet zondag 27 augustus 2023 in je agenda.

Organisatie is een samenwerking tussen voormalig CV De Statie o.l.v. Oswald de Bleijser(alias Boutjun) en de Vestingfeesten Hulst.Naar Alle bands, artiesten en activiteiten Naar Dit zijn de bands, artiesten en activiteiten zondag 27 augustus '23 (Zomercarnaval)

Dus wagenbouwers, groepen en individuelen van uit de gehele gemeente Hulst en omliggende kernen, schrijf jullie in via deze link. De reglementen en verdere uitleg die nodig is, is hier ook te vinden. Het belooft wederom een unieke gezelligheid te worden in Hulst. We hopen op veel enthousiasme en een grote deelname. Loopt u niet mee, kom dan vooral kijken en genieten van de carnavaleske sferen waar Hulst zo goed in is tijdens de optocht en aansluitend op de Grote Markt.

Start 15:00 uur - Stationsweg - Hulst

Route: Stationsweg - Gentsestraat - Frans van Waesberghestraat - Steenstraat - Korte Nieuwstraat - Lange Nieuwstraat - Cornelis de Vosplein - Grote Markt - Gentse straat (ontbinding) 

Grote wagens gaan op einde via Steenstraat - Grote Markt - Gentse straat (ontbinding).  

Aansluitend groot zomercarnavalsfeest op de Grote Markt met tal van feestelijke optredens en met hoofdact de Gebroeders Ko !

Prijsuitreiking vindt plaats om 19:30 uur op podium Grote Markt met oa. mooie prijzen voor de wagenbouwers en deelnemers en de strijdt om de felbegeerde Zomercarnaval frietpannen.  

Terugblik 1e Zomercarnaval Hulst 2022 door Omroep Hulst

Inloggen