menu

zondag - 15.00h - Optocht Zomercarnaval thema: 'K eb de zomer in maine bol.

Na het succes van twee Zomercarnaval edities tijdens de Vestingfeesten in Hulst komt er wederom een feestelijk vervolg.

Thema: 'K eb de zomer in maine bol. Zet zondag 1 september 2024 in je agenda.

Organisatie is een samenwerking tussen voormalig CV De Statie o.l.v. Oswald de Bleijser(alias Boutjun) en de Vestingfeesten Hulst.Naar Alle bands, artiesten en activiteiten Naar Dit zijn de bands, artiesten en activiteiten zondag 1 september '24 (Zomercarnaval)

Dus wagenbouwers, groepen en individuelen van uit de gehele gemeente Hulst en omliggende kernen, schrijf jullie in via deze link. De reglementen en verdere uitleg die nodig is, is hier ook te vinden. Het belooft wederom een unieke gezelligheid te worden in Hulst. We hopen op veel enthousiasme en een grote deelname. Loopt u niet mee, kom dan vooral kijken en genieten van de carnavaleske sferen waar Hulst zo goed in is tijdens de optocht en aansluitend op de Grote Markt.

Start 14:00 uur - Grote Markt / Gentsestraat - Hulst

Route:

Cornelis de Vosplein - Houtmarkt - Kleine Bagijnestraat  - Schuttershof - Nieuweweg - Walmolenstraat - Godsplein - Dubbele Poort - Overdamstraat - Steenstraat - Grote Markt - Gentsestraat (ontbinding) 

Aansluitend groot zomercarnavalsfeest op de Grote Markt met tal van feestelijke optredens en bekende Nederlandse acts!

Prijsuitreiking vindt plaats om 19:30 uur op podium Grote Markt met oa. mooie prijzen voor de wagenbouwers en deelnemers en de strijd om de felbegeerde Zomercarnaval wisselbeker.  

Terugblik 1e Zomercarnaval Hulst 2022 door Omroep Hulst

Inloggen