menu

D.Sponsor Waterzande

Waterzande werd ontwikkeld door Zabra, een vastgoedontwikkelaar gevestigd in het Gentse, met activiteiten doorheen heel België. Zabra is een familiebedrijf en een betrouwbare vastgoedontwikkelaar met enkele decennia ervaring en ondernemerschap op de teller. We combineren expertise en passie. Met ons maatschappelijk engagement en langetermijnvisie creëren we een meerwaarde voor de omgeving en voor de eindgebruikers. ONTDEK WATERZANDE, EEN NIEUWE DROOM
BESTEMMING

In het masterplan wordt Waterzande conceptueel voorgesteld als een compact dorp langs de Zeedijk. Door compact en slim te bouwen worden de sterke eigenschappen van het landschap in de verf gezet.

Een multifunctioneel paviljoen en publieke open ruimten op weldoordachte plaatsen zullen de ruimte structureren en de bijzondere zichtperspectieven kaderen.

Aan het voormalige Veerplein komen 250 residenties, zowel woningen als appartementen, en een groot park. De dorpskern omvat 200 serviced appartementen, een multifunctioneel infopaviljoen en gezellige restaurantjes met zicht op de jachthaven.

Een compact dorp

Het nieuw ontworpen stranddorp aan de Zeedijk bestaat uit een groot buurtplein met 200 residenties, een wandelpromenade, een mooi strand en een beach club. De vorige plannen vermeldden de komst van een golfterrein maar dat komt er dus niet. Wel wordt er ingezet op een omvangrijk natuur-agrarisch en recreatief landschap, met velden, wandel- en fietspaden, vijvers en een vogelkijkhut.

Waterzande wordt een dorp, met een hoog potentieel om een echte gemeenschap te creëren, waar iedereen zich thuis voelt.

Inloggen