menu

Vrienden van Actie

Zijn wij al vrienden? Wil jij kans maken op toffe prijzen?

Word dan vriend van de Vestingfeesten en wees als eerste op de hoogte van de nieuwtjes over het programma!

Te winnen prijzen

Wil jij volgende keer, ook weer zo’n groot feest op de Grote Markt? Word dan Vriend van de Vestingfeesten! We gaan weer een super programma neer zetten tijdens de Vestingfeesten 2020!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de line-up of je voorkeur uitspreken over de programmaonderdelen? Word dan nu Vriend van de Vestingfeesten 2020!  Als vriend maak je kans op mooie prijzen. Voor 2019 maakte je kans dat je ingeloot werd in de “Golden Corner” De hoofdprijzen in 2019 waren een TREK Mountainbike van Serpenti Cycling , een Solara Led TV van Blokker en een Midweek Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad of een volle boodschappenkar van Supermarkt PLus Mangnus helioptervluchten van Prince Helicopters en een dinerbon van Restaurant Méditerranée.

Binnenkort worden de prijzen voor 2020 online gezet!

Hoe word je Vriend?

Je kunt een vrijblijvende donatie doen aan Vestingfeesten Hulst volgens onderstaande inschrijving. Vanaf 10 euro doe je mee voor de loterij, maar vooral steun je onze feesten. Bij iedere 10 euro extra maak je ook extra kans! Wanneer je minder doneert dan 10 euro, ook prima, maar dan maak je geen kans op de genoemde prijzen.


Het is na 31-08-2020 niet meer mogelijk om mee te doen aan 'Vrienden van Actie'.

Algemene voorwaarden

Vrienden van Actie

 1. De Algemene Voorwaarden gelden voor de “vrienden van “VF19 actie”, die georganiseerd wordt door Stichting Hulster Vesting.
 2. Het meespelen in deze loterij houdt in dat u verklaart in te stemmen met deze Algemene Voorwaarden.
 3. Stichting Hulster Vesting kan op ieder moment de Algemene Voorwaarden wijzigen, dit zal dan op de website kenbaar worden gemaakt.
 4. De uitleg en uitvoering van de Algemene Voorwaarden zijn voor iedereen bindend. Op het moment dat er zich iets voor doet, waar in de Algemene Voorwaarden niet over gesproken wordt, dan is de beslissing van Stichting Hulster Vesting bepalend.
 5. Deelname is mogelijk voor iedereen vanaf 18 jaar.
 6. U dient de gegevens naar waarheid in te vullen. Stichting Hulster Vesting heeft het recht om naar een geldig legitimatiebewijs te vragen.
 7. Stichting Hulster Vesting kan deelnemers uit sluiten van deelname, indien er onjuiste gegevens worden verstrekt of fraude wordt gepleegd.
 8. Stichting Hulster Vesting is niet aansprakelijk voor fouten op de website.
 9. U kunt tot en met 24 augustus 2019 22.00 uur online vriend worden . De betaling dient uiterlijk binnen te zijn op 24 augustus 23.59 uur op rekeningnummer NL73RABO0135528402 t.n.v. Stichting Hulster Vesting o.v.v. je naam en emailadres, om deel te nemen aan de loterij.
 10. Per 10 euro neem je 1x deel aan de trekking.
 11. U heeft recht op een prijs als uw emailadres getrokken wordt.
 12. De trekking van de loterij is op 24 augustus om 23.00 uur en zal in het openbaar plaatsvinden. De uitslag van de trekking is direct bekend en er zal direct worden overgegaan tot de prijsuitreiking. De trekking zal binnen een week te zien zijn op www.vestingfeestenhulst.nl en op facebook @vestingfeesten Men kan geen rechten ontlenen aan deze publicatie.
 13. Over de uitslag van de trekking van de loterij kan niet worden gecorrespondeerd.
 14. De prijzen zijn niet overdraagbaar en niet in te wisselen voor geld of andere prijzen.
 15. Na de trekking kan de gewonnen prijs uiterlijk 1 oktober worden afgehaald bij het opgegeven adres dat bekend gemaakt wordt tijdens de prijsuitreiking en in het persoonlijke bericht aan de winnaar.
 16. Stichting Hulster Vesting is niet verantwoordelijk voor schade of verlies van de producten.
 17. Stichting Hulster Vesting is gerechtigd uw persoonsgegevens te verstrekken aan derde partijen, daar waar de prijzen worden afgehaald.
 18. Stichting Hulster Vesting is gerechtigd uw naam en foto’s die gemaakt zijn tijdens de prijsuitreiking te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 19. Indien u als deelnemer een klacht heeft, kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar vesting@hulstnet.nl

Inloggen